Tvoje kšandy je nyní Kus sebe!

Kšandy - jednoduchý doplněk, maximální efekt!

Naše testerka Karolína sdílí, jak jí kšandy od Kus Sebe změnily pohled na mateřskou módu a dodaly jí sebevědomí a styl. Přečti si její zkušenost:

"Mám moc ráda stylovou módu - vzory, výrazné barvy nebo doplňky, které hned chytí za oko a člověku hned dodají i úplně jinou energii a svěžest. Pár takových kousků v šatníku mám, ale jako máma dvou malých dětí nakonec stejně vždycky skončím u nějaké klasiky - džíny s jednobarevným tričkem. Je to jednoduché, praktické, pohodlné… a taky pěkná nuda!

Díky kšandám od Kus Sebe můžu ale udělat zajímavý outfit právě i z tohohle svého mateřského úboru. Dodají mu totiž šmrnc a já si hned přijdu trošku víc jako ženská. Stylová ženská, co se nemusí bát, že si v běžném provozu s dětmi nenávratně zničí nějaký hodobóžový kousek a přitom má pořád šťávu. Až si říkám, že jsem kšandy jako úplně klasický módní doplněk neobjevila dřív! Jsou tak jednoduché, ale efekt je maximální (a to nemluvím jen o dost hezčím zadku v kalhotách :)."

Děkujeme Karolíně za krásnou recenzi! Pokud i ty chceš dodat svému šatníku šmrnc a cítit se stylově i v běžném provozu, v naší nabídce najdeš mnoho designů kšand, pásků a dalších doplňků, které ti pomohou jednoduše oživit svůj nudný ouftit!

Nezapomeň, že i stylové kousky mohou být praktické!