Tvoje kšandy je nyní Kus sebe!

Konec nudy u černého oblečení!

o zákaznici Lili jsme šily limitku - brokátový páskový korzet. Moc nás těší, že našel v jejím šatníku své nenahraditelné místo!

"Můj šatník je plný černého oblečení, které má své výhody – snadno se pere, zeštíhluje a hodí se ke všemu. Přesto může být občas trochu nudné. Proto jsem se rozhodla vnést do svých každodenních outfitů trochu barvy. Miluji experimentování s různými harnessy a doplňky, a tak jsem se rozhodla pořídit si korzet v nádherné fuchsiovo-černé barvě s brokátovým vzorem.

Na první pohled může působit nenápadně, ale stačí, aby zasvítilo slunce, a barva se krásně rozzáří. Tento korzet nejen vytváří úžasnou siluetu, ale také mi nahrazuje pásek, který nosím ke každému outfitu. Ať už mířím do práce nebo na večerní posezení s přáteli, jednoduchý outfit okamžitě ožije díky tomuto korzetu. Dodává mému stylu eleganci a šmrnc.

Tento doplněk by neměl chybět v žádném šatníku – je to skutečný klenot, který promění i ten nejobyčejnější outfit ve stylový a zajímavý."

Pokud si přeješ i pro sebe vytvořit jedinečný kousek na míru, napiš nám na oblec@kussebe.cz a moc rádi pro tebe páskový korzet na míru vytvoříme!