Tvoje kšandy je nyní Kus sebe!

Doplněk pro každou příležitost

Naše testerka Ivana si vybrala páskový korzet ve vínové barvě, který najdeš v naší standartní nabídce. 
 
"Hnědo-bordová barva je velmi netradiční, ale příjemná a lehce kombinovatelná i se zdánlivě barevnými kombinacemi. Spony drží velmi dobře a neposouvají se během nošení. Hlavní zdobná spona korzet obzvláštní a zároveň není nijak extravagantní.  Za velké pozitivum považuji pásek za krk, který pomůže při nasazování a orientaci, co kam patří."
 
Páskový korzet navíc nabízí širokou škálu možností pro různé příležitosti. Ivana ho s oblibou nosí nejen na večírky a speciální události, ale i během běžného dne, kdy chce svému outfitu dodat špetku elegance a osobitosti. Kombinace s různými druhy oblečení, od džínů po elegantní šaty, je velmi jednoduchá a efektivní. Díky kvalitním materiálům
a pečlivému zpracování je korzet pohodlný i při delším nošení, což ocení zejména ženy, které chtějí vypadat skvěle po celý den.
 
Díky tomuto jednoduchému a efektivnímu doplňku si jednoduše oživíš outfit, ale také zvýrazníš a opticky zeštíhlíš svou postavu. Jeho všestrannost a stylový design z něj činí must-have kousek v každém šatníku.
 
"Za sebe mohu říct, že se jedná o skvělý doplněk, který lze použít nejen k neformálnímu, ale i formálnímu outfitu."